Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvalitet

alla talar om kvalitetstid
men vad är det för fel på
kvantitet?
vem vill inte ha sin mamma
eller pappa hos sig dygnet runt

jag ville det
därför gråter jag nu
(grät säkert då också)




Övriga genrer av Myself
Läst 213 gånger
Publicerad 2004-10-31 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself