Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåjdens sång

 

Ge min fantasi en puff,

 

hör klangen

 

i nåjdens sång.

 

 

Ett transparent skikt, 

 

ett själsligt bad

 

i tyst landskap.

 

 

En stormpiskad fjällbjörks

 

envisa kamp, 

 

för sin existens.

 

 

Ett transparent skikt,

 

ett själsligt bad

 

i tyst landskap.

 

 

Det hörs suggestiv musik

 

om du bara lyssnar,

 

i Lapplands vilda mark.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-10 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP