Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perseidernas natt

Kvällen blev en pastisch

när månen klev över skogsranden

och redan var full

fastän klockan inte var

mer än åtta

 

och högt däruppe

i Vintergatans mörka gränder

samlade sig

Perseidernas vilda gäng

 

för en natt med röj

tillsammans

med Venus




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-12 10:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
låter kusligt

de som säger att storstaden är svår

har aldrig bott på landet.......
2022-11-20

  Eva Langrath VIP
underbar underfundig text.
2022-08-25

  Olof Lagerhorn VIP
Fyndig och rolig text! Ja, ibland
för dom ett himla liv.

2022-08-24

  Staffan Nilsson

Vacker och farlig bild nattlivet!

2022-08-12

  Kungskobran VIP
Balett med Jupiter Mars Venus
med stackars Pluto på sladden
2022-08-12

  Öknens Ros VIP
Har sett Perseiderna för ett par år sedan. Otroligt fascinerande!
2022-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP