Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mor och far




Var ni fulla
när ni gjorde det
som blev jag ?

Jag har ofta fantiserat
om mig själv som fluga i taket
när ni knullade med varann.

Jag undrar eller jag vet
att pappa var väldigt arg
och att det blev en del av mig.

En som undrat och undrar
över
om den rent av var och är väldigt arg.

Fast den blev liksom lite glad
när mamma kom
och Aktuellt inte sa nåt om saken.

Det hela är lika komplicerat
som det låter
och lite mer därtill.

Man borde bara sjunga och dansa
för att livet som liv
är så jävla underbart.

Jag ska tänka på det
när det är för sent
som vanligt.

Missuppfatta inte min humor
den är bara på skoj
för att orka med verkligheten.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-12 19:35



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Det finns Bellmans ande i den här dikten.
2022-08-12

  Koloristen
Livet handlar om att kämpa för sin egenart in i kaklet och föra släktet vidare!
2022-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP