Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En avtacksamhets-gåva?



Slentrian är granne
med en nedsutten
Prokastrinerande
Ottoman från 1900-
talets början

Och du som befunnit
Dig så ofta i den känslo
-soffan utan att kunnat
Ta dig loss därifrån det
Rödrandigt svarta tyget

Har äntligen skänkt
Bort den till Myrorna
som det ju var tänkt
från början. ..

För någon annan
att glädjefullt fynda

Och själv har du nu
En vrå i lägenheten
att kunna fylla upp
Din vardag med nåt
annat?

Tänk en sån win-win
Situation som ibland
kan uppstå när man
Tar och frivilligt ger
upp

Och bort någonting?

(För nån annan att
förvalta på gott o ont?)





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-13 17:22



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Japp, bojkotta slitochsläng!
2022-08-15

    Lena Staaf VIP
Miljövänligt är det också!
2022-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP