Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustinatt

 

Helt plötsligt blir det svart,

det är augustinatt.

 

Inga stjärnor är ute,

det blir svart.

 

Sommarens sista dagar,

en förändring i luften.

 

En air av höst nalkas,

luften blir klarare och fuktig nu.

 

Helt plötsligt blir det mörkt,

det är augustinatt.

 

Inga stjärnor är ute,

det blir kallt.

 

Nätterna tar över, 

det som var ljust blir svart. 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-13 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP