Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mitt självmordsförsök


sista andetaget

hade vandrat i en bubbla
då jag hade bestämt
hade helt slutat grubbla
att mitt liv var ett skämt

Jag sa ett tyst farväl
Till vånda och problem
all denna akilleshäl
mitt livs eviga eksem

Jag vaknade med ett skrik
Jag förstod vad som hänt
Jag skulle ju vara ett lik
allt var borta vad jag känt

en spark på mitt bröst
alla problem fanns kvar
det fanns ingen tröst
jag hade inga svar




Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-13 21:52



Bookmark and Share


  Micky
Sänder massa kärlek till dig. Dina texter berör mig djupt, hoppas du orkar... lite till... <3
2022-10-19
  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima