Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten

Hösten slår mig i min själ.
Blöt kyla in i ben och märg.
Den är min ena akilleshäl,
där gråa moln är orons färg.

Vackra löv som jag inte ser
och solen som skiner ibland.
Livet tär mig, mer och mer
som om jag drunknar på land.




Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-16 19:18



Bookmark and Share


  Micky
Dina rim är målande och klockrena på samma gång. Fint skrivet!
2022-11-18
  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima