Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Andas fortfarande

Ena sekunden vill jag vara
nästa så vill jag bara somna
det är så svårt att förklara
när alla känslor börjar domna

Viljan av att dö eller leva
Som att gå på en slak lina
tankar som alla känns skeva
och kraften börjar förtvina

nytt jobb och nya vänner
och försöken att fokusera
trots att ångesten bränner
den som jag ska filtrera




Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-13 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima