Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkrets kraft

Destruktiva tankar vinner
skapar ångest i min själ.
Alla positiva försvinner
jag fastnar i min akilleshäl.

Varför är jag svag i sinnet
orkar inte stå emot dess kraft.
Kryper helt under skinnet
glömmer det ljusa jag haft.

De andra som kämpar för mig
och säger allt det som är rätt.
Ändå säger mitt inre helt nej
och jag vaknar i en pöl av svett.

Jag står vid mitt ödes val
kämpar om vägen jag ska ta
lever helt i ångestens kval
om vilken framtid jag vill ha

Jag andas ut min oros vemod
känner sakta lugnet som vinner.
Varje dag av ångest, en period
som jag hoppas en dag försvinner.





Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-13 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima