Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själslig kamp

Jag försöker att bli fokuserad
till att göra det som jag vill
så min själ ska bli attraherad
och mitt liv inte ska stå still

Jag puttas och faller över stupet
Dom skriker och våldtar mitt inre
känns som jag drunknar i djupet
varken mer, heller inte mindre

mina försök att övervinna evig ro
där alla mina problem är svaga
hoppas på en framtid och en tro
det där som verkar som en saga




Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-08-13 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima