Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstlöst

Hat och ilska bakom tomhet
Inget renar, inget förnyar
i den döda kroppen
Döda kloaker
En död konstnär
Irritation, svett och värme
strålar bakom knytnäven
Redo att slå i blindo
Samtidigt som tröttheten
Sväljer exkrementer
Samlar på sig tunga stunder

Utan lättnad
Utan frihet

Tröstlöst




Fri vers av Ake
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-08-06 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ake
Ake