Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Komisk snutlogik att koka soppa på spik


Brunt & Grönt

däckar i bilverkstaden dags att tända nästa/
meckar upp mina riksdaler men jag älskar känslan/
att puffa hela dagen kidnappat han från piff/
Puff puff puff på min zuttla fatta smid/

Mecka mecka blaza zutla hela veckan värmer mej fett sänkt/
fixa trixa slicka twista klistra spliffar o känna mej rätt bränd/
hatar bimbos hatar män hatar twelve men it va bäng/

så nu bubblar röken upp ur röret och börjar bli på bra humör man/
röken ligger tungt hoppas det inte stör dej/
det är bara en ört, snor du tee från morsan din åxå/
typ lika logiskt som att kossan poppar popcorn/

komisk snutlogik att koka soppa på spik/
du kan ha rent mjöl i påsen men jag hoppas på weed/
ingen toppar min stil inte ens frisören, störda hagga/
har ett livslångt förhållande till denna gröna planta/




Fri vers (Fri form) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 135 gånger
Publicerad 2022-08-16 04:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl