Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köpta klimatforskare?

Du tror forskarna är köpta
Du ser en hög sannolighet i det
Låt oss säga att det bara är
en chans på sex att de har rätt
Därför vill du inte offra något,
inte vara med och ställa om livet
Det är som att ladda
en revolver med en kula
och låta de andra fem
patronplatserna vara tomma
Sen sätter du revolvern
mot huvudet och trycker av
Känns det ok?
Men jag tror att sannoligheten
att forskarna har rätt är
fem av sex
Fem patroner av sex i revolvern
Känns det inte ännu läskigare
att trycka av då?




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 109 gånger
Publicerad 2022-08-18 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner