Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen förstår

Det är ingen som förstår.
Det är ingen som vet
hur mina tankar går
och min lycka går bet.

Man visar något annat
än det som sker.
ångesten har stannat
och demonen den ler.

Försöken att förklara
varför eller hur,
frågor att besvara
stoppas av en mur.

Jag vill ju kämpa
och äga min framtid.
Piller som ska dämpa
försöken att få frid.

Följa vägen rakt fram
ta till vänster eller höger?
känslan av fortsatt skam
för det som jag söker.




Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-18 14:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud vet allt.
2022-08-18
  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima