Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Friden jag kände i min själ när jag skulle dricka tabletterna har jag aldrig tidigare känt i mitt liv. Därför blir ambivalensen kaotisk


Ambivalens

Jag sitter och funderar
på vissa av mina beslut
varför döden attraherar
när det betyder ett slut.

Om jag nu hade avlidit
och lämnat denna värld
hade då allt varit ensidigt
på denna min sista färd?

När jag tänker på döden
känner jag en viss frid
då när jag tappar glöden
och tror att det är min tid.

Varenda dag är en kamp
Ska jag dö eller börja leva
Sinnen vrider sig i kramp
vad ska jag eftersträva?




Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-19 20:52



Bookmark and Share


    landetlagom
Otroligt skärande text... känner så igen mig i detta. ta hand om dig!
2022-08-25
  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima