Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kejsaren av Danmark besöker den svenska skolan

Barn som håller sig hemma
istället för att gå till skolan
är enskilda individer
som har neuropsykiatriska funktionshinder
och behöver psykiatrisk behandling
i form av amfetamin i låga doser

Kejsarens nya kläder
är av yttersta kvalitet
och arrangerade
i de mest smakfulla
färgkombinationer


Barn som håller sig hemma
istället för att gå till skolan
reagerar fullt förståeligt som grupp
på en lärandemiljö
som dränerats på resurser
på grund av nedskärningar
och privatiseringar

Kejsaren är naken
och lurad
av människor
som står honom nära
men som vill tjäna pengar
på hans fåfänga

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-20 04:54



Bookmark and Share


  Anya VIP
JAAA! Det vi utsätter våra barn för är ett stort experiment. Att klumpa ihop olika individer i stora grupper. Både på förskola och skola. Kejsaren är sannerligen naken.
2022-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP