Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gängkriminalitet

Gängkriminalitet kan bara bekämpas med kärlek.




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-20 21:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En tankeväckande text som får mig att tänka på ungdomar på livets skuggsida.
2022-08-22

  Koloristen
Regeringen älskar de kriminella gängen. Dags för lite kärlek till dess offer.
2022-08-21

    Lena Staaf VIP
Mja...inte de gäng som stjäl våra skattepengar och placerar i skatteparadis.
Men förstår tanken. De som väljer kriminalitet är ofta trasiga människor som inte har fått tillräckligt med omsorg och kärlek.
Samhället borde vara som den goda föräldern. Slösa med kärlek och omsorg och sätta gränser för olämpligt beteende.
2022-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP