Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Lotta


Amazoner

 

Jag tänker på dig Syster,

på min mor

och på min farmor.

 

På alla slag

de fick ta,

precis som du och jag får ta nu.

 

Varför förändras ingenting?

 

För precis som Amazonerna 

var kriginnor så slåss vi också,

men aldrig på samma sätt som män.

 

Jag tänker på dig Syster,

alltid så stark

för barnens skull.

 

Varför förändras ingenting?

 

Vi krigar för andra värden

och vi är överlevare,

vi kommer alltid att överleva dem. 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-22 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP