Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Örnen försvarar i sin ställning



Ovanför grannens tak svävar örnen i sin ställning
för att skrämma bort måsarna som kalasar på andras tillhörigheter
Varför blev inte jag som en örn; trots mitt namn, så att jag kunde försvara mina rättigheter
mot alla små korpar som går och gnager på min heder och min självkänsla ?




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-24 13:21



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Den som inte kommit till sin rätt i detta liv törhända gör det i nästa.
2022-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP