Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite jobbiga dagar där dagen som är den allra svåraste är ... - Det var i januari 2013 då detta flöde publicerades här. Idag 2022 känner jag innerlig tacksamhet för att du min älskling sedan några år får mig att känna det vackra i världen igen ...


Jag vet att livet kan vara så innerligt vackert ...

... att leva
uppleva
och lära känna
såväl tillsammans
med någon man älskar
och tycker om
som var för sig ...

Önskar blott bara
någon gång snart igen
få möjlighet att uppleva
och betrakta livet
utan en massa artificiella filter
för att sortera bort 
allt det andra som
förvrider och skitar ner
allt det vackra 
jag vet finns där
men som stundom alltmer
börjar bli någonting
jag vagt minns
att jag hört talas om ...

Men det är så 
jag känner det idag
Imorgon är ju en ny dag
som jag väljer att tro
kommer att bjuda på
en bättre inomkänsla
för en sån som jag ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-25 06:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP