Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl för nu


Så drev du iväg

drömmar målade himlen blå

av hjärtats längtan

sen du steg ner från ovan

med det omöjliga i famnen

har gåvor delats mellan oss



Mörkret föll i en slöja över dig

längs splittrade berg

vandrade du utan hem

du tror du är blyg

men din skapelse

säger annat





Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 311 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-26 00:12



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Den här är så mycket vackrare än man kan tro.
2022-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu