Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


972.VI ÄR ALLA I \GUDS/HANDFLATTOR...

om minst en av dem
kunde minnas klockans-
visare den dagen

när *HIMLEN av
brunsaffraAansbabbel
kastade ner
#SAFIR#
_kedjekoppling_
till genetiska koden

===
dagen före:::his blood
can't reach brain:::
och imorgon spänn öron
#dubbelgångare#...
==
LYSNA!

hur din grälsjuka
slår skott ur
VÄRLDENS trummor!

#THIS IS EXACTLY
WHAT MONEY WILL DO!#
===

och SE!

hur många SJÄLAR
PÅ DEN HIMMELSKa VÅGEN!

har lagt sig,
tränger sig ,
och svävar
===
eeeh!som vanligt
kemiska grundämnen
är i evig interaktion...
===
***
VI ÄR ALLA
I \GUDS/HANDFLATTOR...
PÅ LIKA VILKOR.

DE som I GULDKRONAN
OCH DE som I TRASIGA BYXOR.

OMAR HAYYAM.
===
Pbf




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-26 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP