Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kryptiskt ... men innehållet tål att betänka ... - Såväl i januari 2013 då detta tillkom och publicerades här tidigare som idag 2022 ...


När viljan finns ...

... men orken
inte längre räcker till ...

När man saknar 
ens ambitionen
till att reparera
eller sanera situationen ...

När orden blir
mer av 
läpparnas bekännelse
än en verklig omvändelse ...

När känslan
släckts ut
och ej längre finns kvar
då hoppet är slut
om att någonsin få svar ...

När det vi 
som sedan länge 
ej längre är
trots gemensamma intressen
ständigt blir till ett overkligt besvär
för dem som av oss 
så innerligt beroende är
när vi befinner oss i samma sfär ...

När bara en av oss
verkligen vill
försöka bjuda till ...

... emedan den andra
som allra bäst
medverkar i sammanhanget
i form av en 
Trojansk häst ...

Då är det svårt att se
någon som helst väg
till lösning på det som é
perse ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-26 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP