Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att få somna som in


Tänk att få somna som i dvala
och seb kna upp som rn vala och sen genom luften sakta dala.nska


landar på en utträckt gren
kunna anjuta av båd sol ch månens vackra sken
till sist i lugn och ro
göakvistar till ett bo.
sitta och se å alla djurn
,ch den vackra naturen
vad kan man som svlaa mera önska
än denna bedårande grönska?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av charlotte VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-27 14:35



Bookmark and Share


  Irene Backström
Jag skulle och också
vilja vara en liten fågel
flyga förbi och kvittra Hej
till dej
2022-10-06

  Kungskobran VIP
Drömma är fint
2022-08-28
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP