Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh

Oh! gud !
om du finns?
viket jag inte längre minns ättr
ge ifrån din kyrka, mig lite styrka
ayyatt bättre tåla tjat ch ljudöra gott
oh gud!
att i sitt eget hs ,
må som en liten lus
är inte min melodi
inget att fina sig i.
pm jag någo tf inge önska '
nu i vårens spirande grönska:

-en dos livsvitamin
och en dos hopp!
skulle göra gott

för både själ och kropp.





Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-13 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP