Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar fter en personlig kris


eftrtanke

Ibland får man lyfta
det svåra till en yta,
'så
man problemen kan dryfta,
låta det goda flyta förbi,
lämna en passage, medan själen fårväl-BEHÖVLIG massage,
så kan vi: åter
bliVI '
är vi varandra förlåter.
,




Fri vers av charlotte VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2022-03-01 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP