Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om sånt som är svårt


JAG VET

JAG VET
JAG ET ATT JAG DIG IBLANDIG FÖRF'RLIGT SÅRAR,
ÖVER DE HAR JAG GRÅTIT MINSTUSSEN TÅRAR.
JJag vet att livet inte alltid är lätt,
därföribland så svårt att göra HELTrätt.

jag vet att jag inte är perfekt
jvEt att minhjärna är defekt
jag vet ockå att jag gör såå gott jag kan ,
för mig själv, goda vänner ochmin man.
så jag vet
att
j
när det blir att dags att lämna in,
kan jagsomna med lugnt sinnn'.




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-01 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP