Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våren är alla känslors tid inte alltid så enkelt


vårkänslor

Står på tröskeln mellan vinter och vår,
och själen spricker upp i blödande sår,
när ma kommer om det som var igår.samma visa ,
år efter år.
Men trots allt
det är inte längre lika kallt
och på stan ser man glad miner,
så fort solen öä himlen skiner!




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-10 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP