Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reflektioner i krigets skugga


vår tid var då


Vår tid var då.
vår tid var då,
för nu är det ju som så,
att en narcissistisk, galen och maktfullkomlig
president
har tryggheten i våra liv nu vänt
hur det ska sluta är ej heller känt,
år ännu ,han sprider bomber och granater,
helt urskiljnings löst,
måste vara hin håles förbannade röst
ingleksjukhus och villorr r ök oh lågor.
människor i svåra plågor.
Allting i brand
i, detta arma land

-'nej jag troPresidenten är en iiot,
som tycks tro att detta "jorde -klot",
kommer att bestå,
nej jsg tror, att vår tid var då!




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-12 16:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Idioten måste stoppas
2022-03-12
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP