Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
små funderingar i morgonens ensamhet


ensam med mina tabkar

sier ensam md mina tankar oh ett
hjjärt asom bara med hjälp bankar
som det ska, ett hjärta som behöver en egen krycka
borde finnas kan man tycka,

det är en en gråmulen da'.
fast det är so jag vill ha ,
både ute och inne
att lysa up et och annat minne,
oh lätta upp ett tungsinne.
finns mycket jag vill komma ihåg oc aldrig lömma,
bara spara i min egen skattgömma.




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-07 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP