Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"En dålig känsla"

Det var sommarvarmt
och jag mådde inte bra.

Solen strålade
från en klar himmel,
vilket jag inte gillade.

Jag vandrade
i grönskan,
vilket var oroande.

Ännu varmare
skulle det bli
lovade väderrapporten.
Tråkiga nyheter för mig,
som gav en dålig känsla.

Sol, grönt och varmt.
Allt skulle ha varit perfekt,
om vi inte varit inne i oktober.
Vi borde ha räddat klimatet,
medan vi kunde.
Innan det blev för sent.




Fri vers av Pär Dunge
Läst 399 gånger
Publicerad 2022-08-28 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pär Dunge