Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den fula flickan

En ensam flicka gick
på stadens torg.
Så ensam och dyster där.
Ganska ensam och sorgsen sådär.
som om ingen såg henne.
I nån annans sinne tängtes:
Vilken ful flicka...




Fri vers av Buddha
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-08-06 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Buddha
Buddha