Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hellre ensam

 

För första gången känner jag verkligen

hur ensamheten känns.

 

Men jag genomlider hellre ensamheten

än att spendera livet med dig.




Fri vers av Bortom stigen VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-29 12:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kort, koncist, klart - som korvspad - relationen MÅSTE upplösas.

Alternativet är ensamhet (eller kanske en ny partner?).
2022-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP