Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Fri att välja

 


Det var bråddjupt vid klippan

en avvisande ton som flöt iväg

i en likriktad ström utåt havs

på en flotte avvisandet byggt

för att stänga negationen ute...

 

 

jag är övertygad utav - täckt stil (textil)

livets filt tar jag till segel

bestämmer själv att tolka i vinden

jag är den människa jag gör mig till

Ser möjligheterna i mig i det inges hopp!

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-08-30 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP