Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åt helvete med tisdag

Du är inte första
du är inte sista
du är evigheten mellan nyss och aldrig
dansen tar aldrig slut.
Jag dricker alltid på tisdagar
skriver slöddriga rader som jag behagar
Jag har aldrig blivit kär på en tisdag
men jag lovar att vår domedag kommer på-en
-satans-tisdag.
Jag dricker alltid på tisdagar.




Fri vers (Fri form) av Industrisemester VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-08-30 22:08



Bookmark and Share


    Topi
Mörk men också kvick! Jag gillade det!
2022-08-31

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar torsdagar. På pin kiv.
2022-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Industrisemester
Industrisemester VIP