Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart stjärna

 

Du var en svart stjärna,

redo att implodera

i chockvågor av träffande ord.

 

Du lyste upp universum

med all din smärta,

livet gjorde alltid för ont. 

 

Du var en mysterium,

en enigma eller en gåta

som du själv inte kunde lösa.

 

Och precis lika vacker och svår

som en odödlig poet

ska vara, var du.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-31 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP