Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


973.VAL-IM-PULS...n.1

Valets missriktad kaffekopp

Socialdemokraternas val/
kara-meller:::

"Tillsammans /kan?/ vi göra
vårt SVERIGE bättre":::

...förslag eller uttalande ...
så blygsamt inte påträngande,

passerar ansiktslöst förbi
ögonen och öronen...SOM ORD

===
LÅT OSS NU ÄGNA OSS ÅT FAKTA...
===

1.TILLSAMMANS?
__KAN?__BÄTTRE???


2.EXTREMT AVGÖRANDE BESLUT
FÖR LANDET,

:::HUR MYCKET KOSTAR FOLKETS
SVETT OCH BLOD?
/I NATO MEDLEMSKAP/

HAR SIMMAT FÖRBI FOLKETS VILJA.

3.Med detta beslut drog
Socialdemokraterna
HELA LANDETS RESURSER

TILL ALLA MÖJLIGA
INTERNATIONELLA KRIG...

SOM ABSOLUT FÖRHINDRAR
VÅRT LANDS VÄLMÅENDE!

4.STORA SEDLAR KÖR ÖVER
små pengar och inte tvärtom
det känns och syns...redan...

5.SÅ SKILJS HANDLINGAR FRÅN ORD!

PBF




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-01 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP