Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som jag känner just nu


Svordom som fordom

FaaaaaaAAAAAAAN!!!!!!
Skrek jag en dag.
En dag då allt gick emot.
Då allt gick emot
Skrek jag
Jag skrek tamejfan
FaaaaaAAAAAAAN!!!!!!




Fri vers (Fri form) av Kiffe
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-01 08:35



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Är detta en dikt?
Underligt...
2022-09-02

  Jan Widströmer VIP
Jojomen... Inte ensam där.
Sen återstår det svåra att skapa en poetisk form av vrålet ur det manliga skäggets hårresande djup ...
2022-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Kiffe
Kiffe