Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåsa ut ljus

Du ska inte tro att du kan blåsa ut mitt ljus,
bara för att ditt ljus ska lysa klarare




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-01 10:21



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Även i förorten Blåsut
lyser det av skapelsekraft?
;)
2022-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP