Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdet i dina ord

Vad är värdet i dina ord
Du säger några
Att komma nära
Sedan försvinner du
Och förnekar allt

Som om du vill glömma
Eller har glömt
Det som finns där
Fortfarande

Jag tog ett steg mot dig
Mycket försiktigt
Till dit du vill ta mig

Men jag är rädd
Att för den tionde gången
Du kommer putta mig bort
Trots jag inte ens finns nära
Din slott av perfektion
Som du vill ha det

Du är en borg
Jag är en klippa.






Fri vers av Barbara
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-01 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att våga närma sig en kär person när denne i nästa sekund är beredd att knuffa Dig åt sidan, det är tufft.
Din text har många bottnar, riktigt djupa!!
2022-09-26

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text om en relation som inte är vad den borde vara.
2022-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Barbara
Barbara