Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depression

Depression,
Du lömska jävel...
Jag trodde vi hade kommit överens
att du inte kommer att leva
i detta hushåll min.
Jag, för fan, bytte
lås! Och ändå!
Ändå kommer du in
som om du skulle äga
stället! Jag vet...
Det är inte din fel...
du kan inte hjälpa det.
Men det är min fel
om jag inte kastar ut
dig det här ögonblicket!




Fri vers (Fri form) av Topi
Läst 59 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-02 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Topi