Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små olyckor

E-post skickat till fel adress.
Den första krossade vinglaset.
Ett svår jobb.
Ett ord sagt av en kollega.
Livets osäkerhet.
Ännu en krossade vinglaset.
Vän som svarar inte på meddelanden.

Var och en ensam, inte en omöjlig utmaning
men alla på en gång som en grupp
som sandblästring på
skridskobanan.




Fri vers (Fri form) av Topi
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-05 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Topi