Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärndimma

Det var tänkt att vara
en ordinär, vanligt måndag.
Jag gick för att träffa en vän
i parken för en picknick.

Vi drack lite vin
och sen drack vi lite till.
Vi pratade, vi babblade, vi chattade
och jag var hemma vid tio.

Dagen efter vaknade jag
och kände mig inte så bra.
Jag visste det på en gång
det skulle bli en hjärndimma-dag.




Fri vers (Fri form) av Topi
Läst 155 gånger
Publicerad 2022-09-06 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Topi