Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skynda

Det där odödliga, låga
liten jävla djävul.
Horn svarta, vridna
och brännande röd hud.

"Kunde du inte lugna dig?"
Och lämna grannarna ifred!
Förutom tre barn
behöver de inte dig i mixen.

Men du har satt dig in
och för att driva ut dig...
Jag skulle behöva lämna något ogjort
och vi vet båda att det inte kommer att hända.




Fri vers (Fri form) av Topi
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-09-07 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Topi