Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets navigation

Vi gör alla fel i livsavgörande beslut och dessutom är det många som sätter krokben
för sina medmänniskor genom oärliga och kriminella åtgärder samt avundsjuka.
Det är minsann inte lätt att vara en livets navigatör.




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-09-03 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP