Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De bruna försöker beslagta

de bruna försöker
lägga beslag på de stora

Fogelström
Lindgren
Moberg

tyvärr
fastnar de
inte i nätet
skulle aldrig
hugga på era krokar

däremot
ställa er inför
världslitteraturens ting

där är ni
som bekant
mycket små




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-04 05:12



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
De bruna försöker jämföra
sig med de Regnbågs-färgade
Men aldrig nånsin erkänna
Dess fana. Dit upp kan
de ju ej nå! Då enfald
Aldrig kan besegra
Mångfaldens
Rikedom
Annat än
med förbud
och orent
Våld!

2022-09-04

    ej medlem längre
Avskalad. Klockren.
2022-09-04
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP