Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tålamod

 

Vad jag önskar är att få känna 

dina tålmodiga läppar

mot mina, en sista gång

som för att lindra

mitt inre skrik.

 

Men du vill inte längre,

du orkar inte med mig.

 

Så jag blir ensam igen.

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-04 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP