Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valfläsk i retur

Liberalernas frihet är att
välja bland hundrafemtio elbolag
men inte ha råd med tandläkarn.

Moderaternas frihet är att äga en insjö.
Gated communities för fåtalet.
Herrskap och tjänstefolk.

Bruna Sverigedemokraternas
debatteknik: ljug. Ljug ännu mer.
Börja prata om nånting helt annat
när du får en rak fråga.

Kristdemokraternas kristlighet
är större klyftor och brunallians.
Betackar mig för den församlingen.




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-06 14:24



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja avregleringen av b.l.a elbolagen blev ju en verklig succé. Haleluja.
2022-09-08
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP