Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förflackningen

Hur gammal är du?
- 38.

Vad jobbar du med?
- Programmerare.

Vilken bok läste du senast?
- Harry Potter som ljudbok.

Har du några intressen?
- Tjäna mer pengar. Resa.

Fler intressen?
- Netflix. Zombies. Dataspel.

Har du några drömmar?
- Tjäna mer pengar. Resa.

Hur skulle du beskriva dig själv?
- Driven. Ambitiös. Kreativ.

Vad gör du när du vill unna dig nåt?
- Då beställer jag från Foodora. Helst Max.

Hur färdas du?
- Leasingbil. Eller elspark.

Hur bor du?
- Bostadsrätt. Fick den av mina föräldrar.

Hur ser det ut hemma hos dig?
- Vitt. Fyrkantig soffa. Senaste teven.

Vad röstar du på?
- Jag röstar inte.




Prosa (Kortnovell) av rostspik
Läst 89 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-06 17:00



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Hade demokratin varit en gratisprodukt skulle nog denne filur också röstat...
2022-09-08
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik